Toer- en activiteitenkalender 2010 online

Geplaatst op Dinsdag 09 Februari 2010

Met gepaste trots kunnen wij melden dat het nieuwe toerrooster voor 2010 klaar is. Het heeft heel wat uren agenda's naast elkaar leggen gekost maar het is wederom gelukt een prachtig rooster neer te leggen.

Zoals jullie kunnen zien keren alle klassiekers terug m.u.v. de Belgische rit, deze is door de financiële crisis niet meer te financieren. Wij hopen dat we in 2011 weer terug kunnen keren in de warme schoot van onze zuiderburen.

Voorrijders: noteren jullie alvast jullie aangewezen data's, mochten er onoverkomelijke obstakels zijn zodat je niet kan voorrijden probeer dan eerst te ruilen met iemand. Mocht dit niet lukken laat het me dan even weten dan zoek ik een andere optie.

Verslagen: zoals genoemd tijdens de jaarvergadering vragen we van alle voorrijders een klein verslag achteraf het liefst begeleid met foto's. De voorrijders zullen rondom hun rit hieraan herinnerd worden.

Tot slot wensen wij van het ministerie van tourzaken jullie allen veel leuke, droge en veilige kilometers toe voor het komende seizoen.

Alaaaaaf.

PS Je kunt de kalender hier downloaden.

Zeg er eens wat van!