Na zomerrit by Marcel!

Geplaatst op Woensdag 28 Augustus 2013

Op zondag 25 augustus jl. was aan mij de eer om een tourritje voor te rijden voor mijn McH collega's.

Ik was om 10:00 uur present bij 't Hok en langzaam kwamen 5 leden, die zin in een daagje brommeren hadden, te weten Gerard, Alfred, Leo, Dave en onze president Patrick opdagen.

Het was goed weer en het zou uiteindelijk ook de hele dag droog blijven.

Even na half 11 zijn we vertrokken om via de Van Brienenoordbrug en de dijk langs de Hollandse IJssel bij Gouda uit te komen. Via Waddinxveen ging het richting Reeuwijk.

Bij Reeuwijk kwam Gerard langzij om met een vluchtige kreet "KOFFIE" duidelijk te maken dat hij even wilde stoppen voor een bakkie. Kort daarna zijn we gestopt bij een italiaans restaurant dat ondanks dat het terras open was gesloten bleek te zijn, echter de restaurant eigenaar was zo vriendelijk om ons van een overheerlijk bakkie pleur te voorzien. Na wat "kut en lul"geroep heen en weer hebben we onze weg vervolgd richting Oudewater, Montfoort, Harmelen om bij Haarzuilens de lunch te nuttigen. Wij allen hadden voldoende aan een uitsmijter cq omelet echter Dave bleek grote honger te hebben gezien het feit dat hij een complete maaltijd in de vorm van biefstuk, Salade met patat en gebakken aardappelen bestelde. We hebben hem maar even geholpen met zijn patatjes.

Uiteindelijk zijn we via Breukelen, Loen a/d Vecht, de Vinkeveense plassen en Mijdrecht uitgekomen in Boskoop om via Waddinxveen, de andere zijde van de Hollandse IJssel via de Algerabrug en de Van Brienenoordbrug weer in het barendrechtse uit te komen. We besloten om met z'n allen nog even naar 't Hok te rijden om daar afscheid te nemen van elkander, het was echter al even over half 5, behalve Gerard, want die kreeg op dat uur van de dag bij het binnenrijden van Barendrecht accuut enorme dorst en ging onmiddelijk naar huis om een glaasje bier te gaan Kopen.

Uiteindelijk was het een leuke en mooie dag en voor allen die niet mee zijn geweest; jullie hebben een mooi ritje van ongeveer 185 km. gemist.

Groeters Marcel.

         Tussenstand:

Leo                                 6            

Gerard                           5     

Marcel                           3

Leon                               3            

Rob                                3

Mauri                            3

Alfred                            3            

Niels v. Dongen           2            

Victor                             2                    

Dave                              2

Bertus,                          1

Dick,                              1

Chris                              1

Ronald                           1

Marco                            1     

Robert scheepers        1

Arie b.                           1

Patrick                           1

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.